Vélemények

Nagy Zita (1162 Budapest, Cibakháza u. 34.)

Két hónapja használom a rázókeveréket. 11 éves vagyok. Pattanásaim nagyon szépen leszáradnak, gyógyulnak, mióta Kati nénihez járok a kozmetikába.

Matos Attila (Bp. XVI., Jánosfa u. 37.)

Rettenetes bőrű unokaöcsém bőrét pár hónapig tartó kezelés után sikerült a kezeléssel és a kozmetikusnő szerével helyrehozni. A nyaka is tele volt keléssel, pattanással. Már csak ritkán jár, de a folyadékot azóta is használja. Most 21 éves, előtte évekig járt bőrgyógyászhoz eredménytelenül.

Kovács András

Kati néni kozmatikai szreivel kenegetve arcomat, már el is felejtettem, hogy milyen rettenetes volt 1-2 évvel ezelőtt. Kár, hogy nem csináltattam fényképet, hogy milyen volt, és milyen lett. Már csak látogatóba járok Kati nénihez egy sűrűbb és egy hígabb folyadékért és egy kis elbeszélgetésért. A laktanyát is elláttam vele, hogy a többi fiú ne az enyémet használja ingyen bérmetve. Egy korsó sör helyett ezt vették meg inkább. Vált a javukra mint az ital és többe sem került. Kovács András (1162 Józsafa?)

Terás (??) Tímea (1165 Bp., Csenkes u. 20.)

Pattanásos bőrre 3 éve használom a rázókeveréket. Kozmetikus által ajánlott, meg vagyok elégedve. Köszönöm a kozmetikának!

özv. Simon Pálné (1-273-154)

Unokám (???) 16 éves, Bécsben él. Tőlem örökölte zsíros bőrét. 14 éves korában rettenetesen nézett ki. Már 12 éves korától vitte Édesanyja bőrgyógyásztól bőrgyógyászig Bécsben. Semmi sem segített. Hosszas rábeszélés után sikerült rávenni, hogy 2 hetente a Lehár-expresszel átjöjjön a kozmetikusomhoz Rsztmihályra. Iskolai engedéllyel a tanítás miatt. Három hónap után már csak én hordom ki neki a rázókeveréket, és kenegeti magát otthon. A bécsi kozmetikus meg jól jár, mert már csak 3-4 havonta kell pár mitesszert kitisztítania, majdnem 200 Schilingért. Pattanást kint nem is kezelnek. A pár nem mitesszer kinyomkodása után unokám hazarohan és vadul keni magát az itthoni szerrel. Bár 70 éves vagyok lassan, én is tartok itthon állandóan egy üveggel, mert jöhet bármi: csípés, viszketés, szőrtüsző gyulladás, kell hogy kéznél legyen.

Fargó (??) Józsefné (1162 Bp., ???? 269.)

A bőrzsírosság elleni folyadék pattanásos államra, nyakamra 1/2 évig használtam, és tökéletesen helyre jött a bőröm. Azóta hetente 1-szer még használom lefekvés előtt.

Szabad Éva (3360 Heves, József Attila u. 18.)

Minden második szombaton rendszeresen járok Rákosszentmihályra a kozmetikába. Rendszerint hajnali 3-kor utazok Hevesről. Kissé fárasztó az utazás, de rájöttem, hogy számomra megéri, hisz a rendszeres kezelésnek jelentős eredménye van, s ezen eredményhez még hozzájárul a kozmetikában kapott készítmények, rázókeverék rendszeres használata.

Pappné Kovács Gizella (1162 Bp., Hermina u. 98.)

A rázókeveréket 12 éves korom óta használom kezeléssel együtt a pattanásokra. Így gyorsan leszáradnak és gyulladás esetén megnyugszanak. De használtam már szőrtüsző gyulladásra és szúnyogcsípésre is, mindkettőre bevált. Édesanyám tanácsára használom 9 éve, mert ő is ezt használta.

Botár (???) Gáborné (Bp. X., Gyakorló u. 4/6.)

Bajusz és álgyanta után állandó szőrtüsző gyulladásom volt. Addig a kozmetikusom által készített rázókeveréket nem kezdtem el használni. Amióta ezt használom gyulladásom megszűnt. Gyerekeim sérüléseit, szúnyogcsípéseit is ezzel kezelem.

Gyalog Anikó (1162 Bp., Diófa u. 9.)

Pattanásos bőrömre 2 éve használom a kozmetikus által ajánlott rázókeveréket, amivel meg vagyok elégedve, már csak miteszereim vannak, amik nem gyulladtak.

Szűcs Gyuláné (1124 Bp., Csorna u. 5.)

Unokámnak (16 éves) aki pattanásos bőrű, vittem két alkalommal a rázós folyadékból. Az eddig kipróbált és forgalomban lévő szerekhez képest sokkal intenzívebb hatást tapasztalunk a fiúnál. A gyulladásos pattanások megszűntek, amiért köszönetet mondok.

Prókai András (Budapest, XVI., Jánosfa u. 39.)

A rázókeveréket már két éve használom naponta, ami rendbe tartja a bőrömet. Egy évben egyszer kitisztíttatom a bőrömet tavasszal, így egész évben rendben tartja a bőrömet.

Ibolya kozmetikus mester (1163 Bp., Pósa Lajos u. 45.)

Mint kozmetikus, 17 éve használom a szeborrea elleni rázókeveréket, minden korosztályban kimagasló ????. Leglátványosabb, leggyorsabb eredményt a kamaszkori aknék esetében értem el. Munámat nehezen tudnám végezni ilyen eredményesen nélküle. ???

Hrich Károlyné (Bp., XVI., Kossuth L. u. 27.)

Köszönöm, hogy a kozmetikusom fáradtságos munkájával és a hozzá való szerével 1 év alatt helyrehozta a pattanásos bőrömet.

Károlyi Zita (1162 Bp., Viola u. 57.)

Külföldre utazom egy évre, s hogy biztonságban érezzem magam kozmetikusom rázókeverékét és a másik, szintén bőrzsírosságot gátló keverékét viszem magammal. A teljes biztonság kedvéért nem is keveset - 1-1 litert. Nagyon meg vagyok elégedve ezekkel a készítményekkel és ismerőseim körében is terjesztem, akik ugyancsak elégedettek. Tulajdonképpen azért is viszek magammal ilyen mennyiséget, hogy ott, külföldön is segíthessek olyanoknak, akiknek nem szép a bőre és szeretné ha az lenne.

Kochné Molnár Mária (1149 Bp., Nagy Lajos kir. útja 201.)

Évek óta járok Kati nénihez, azóta a pattanásaim teljesen eltűntek. Most már elég, ha 3 havonta jövök, olyan szép lett a bőröm.

Pukkai Szilvia (9200 Mosonmagyaróvár, Horgász u. 23.)

Kedves Hülitzerné Veress Katalin!
Pukkai Szilvia vagyok és nagy szeretettel szeretném megköszönni Önnek, hogy a Vermix szárítókeverék nagy örömet és sikert aratott a családom körében. Ezért szeretném Öntől megrendelni. Eddig interneten rendeltem, de most a Naturland kínálatában nincs. És karácsonyra szeretném vele meglepni a családot. Köszönettel

Pózna Anita (Bp., XVI. ker.)

16 éves vagyok. Kamaszkori pattanásokat termelt a bőröm. Kati néni rázókeverékével 1/2 év alatt teljesen elmúltak a pattanásaim. Hetente egyszer-kétszer használom a biztonság kedvéért.

Madaras Katinka (1165 Bp., Veres (??) P. u. 111-113.)

Erősen zsíros bőrömre évet óta használom a kozmetikusom készítményét. Eleinte naponta 2x, mióta a bőröm helyrejött, hetente 1x-2x. Tisztának érzem az arcomat és frissnek a szertől.

Fehér Lászlóné (1161 Bp., Rákosi út 133.)

Homlokom, orrom, állam nagyon pattanásos volt. Évek óta használom a folyadékot, ma már csak ritkán, de körömágy gyulladásra, szúnyogcsípésre, herpeszre most is állandóan van otthon.

Pintér Józsefné (1161 Bp., Rákosi út 88.)

Fiam rettenetes pattanásos bőrű volt, és fülét műtötték, ami állandóan gyulladt, (???) volt. Mind a két baját csodálatosan helyrehozta a kozmetikusom folyadéka. A háztartásomban ezért a mai napig is állandóan tartok belőle, mert még a szőrtüsző gyulladásra és csípésekre is jó. Üdvözlettel

Venczel Gyöngyi (2141 Csömör, Mogyoródi út 27/a)

17 éves vagyok, 1 éve használom a rázót a miteszeres, pattanásos bőrömre, pattanásaim megszűntek, havonta 1-1 előjön, amit a szerrel három nap alatt el tudok tüntetni. Ennek nagyon örülök.

 
 
design: www.impactmedia.hu
  EN DE