Vásárlói vélemények

Internet: kremmania.hu:

Imadom! tenyleg hatasos, osszehuzza a porusokat, tisztit, fertotlenit. Heti egyszer-ketszer hasznalom, hagyom ,hogy raszaradjon az arcomra (kb fel perc) es lemosom. Megeri az arat, sokaig eleg.

naaaagyonaaagyon jó! Borzasztó sok mindent kipróbáltam már. Most ezt használom és maradok is ennél. A legnagyobb előnye, hogy csak és kizárólag természetes anyagok vannak benne és abból sem különösen sok. Így viszont biztosan nem lesznek pattanásaim attól, hogy mindenféle mérgező anyagot kenek az arcomra. Még a kúra elején tartok, de már most megnyugodott a bőröm, miután felkenem bár szárít, mégis nekem kellemes, nyugtató érzés. Már most múlnak a pattanások, de akitől kaptam azt mondta, 1 hónap után lesz igazán eredménye. Én minden este használom, még nem száradt ki nagyon a bőröm, ha megtenné, majd 2 naponta használom. Van neki tonik verziója is, abban csupán víz, alkohol és levendula van. Csodálatos, hogy a sok kemikália helyett mennyivel egyszerűbb dolgok mennyivel hatásosabbak.

Abszolút bevált! Szuperül összehúzza a pórusokat. Bár egy kicsit erős a szárító hatása, de nekem még határon belül van. Csak ajánlani tudom annak, aki szenved a pattanásoktól és a mitesszerektől!

Hatékony, másfél hete használom a hátamra. Este fürdés után áttöröltetem egy pamaccsal, és rajtahagyom, még éppen jó, ahogy szárít. Nem vicc, mitesszerek ugrálnak ki tőle.

én még csak 3 napja használom, de máris leszáradt pár pattanásom...csak nem tudom hogy a bőr alatti pattanásokat eltünteti-e

Remélem tényleg hatni fog, holnap veszem meg, mert nagyon sokan ajánlották. Nagyon durván aknés a hátam, a nyakam, valamint a mellkasom is…

Krémmániás vélemények alapján megvettem, és nagyon elégedett vagyok vele. Gyönyörűen leszárítja a bőrhibákat, anélkül, hogy a bőröm kiszáradna. Nálam csillagos 5ös :))

Az itteni vélemények alapján vettem meg. Nem csalódtam. Nincs sok miteszerem, de arra az 1-2-re ami makacsul minden hónapban kijön arra tökéletes! Csillagos 5-ös nálam

Tényleg hatásos. Már kb. 1 hónapja használom, és szépen leszárítja a pattanásokat.

Azt szeretem benne, hogy nem szárítja túl a bőrömet. A nagy gyulladt pattanásokkal csodát nem művel, de úgy vettem észre, hogy a kisebbeket szépen begyógyítja. Az illata engem sem zavar. :)

A sok pozitív vélemény után úgy döntöttem én is kipróbálom, már első használat után jónak ígérkezik. :) UPDATE: Már a második napi használat után bátran kijelentem, mitesszer gyilkos.:) Valamint nagyon szépen szárítja le a nem túl durva pattanásokat is, és nem utolsó sorban azok kinyomása után a használatával gyorsabban tüntetem el a pörköket. Nálam ez termék már felér egy csodaszerrel. :)

A sok jó vélemény miatt vettem meg, már vagy 3 hete használom (ha nem több) és azt kell, hogy mondjam, hogy bizonyos típusú pattanásokra tényleg nagyon jó, főleg azokra, amik amúgy semokoznak túl nagy problémát, viszont azokat még gyorsabban eltünteti. A kissé macerásabb pattanásoknak nem sokat ér. Másokkal ellentétben, viszont nekem kifejezetten tetszik a kámforos illata. Szóval olyan so-so, de azért kap egy 4-est.

Kb egy éve használom a szárítókeveréket és nagyon meg vagyok elégedve vele. Eddig csak arcra használtam, mert nagyon zsíros a bőröm. Az állagát és az illatát is szeretem. Sajnos a beszerzése nálunk nehézkes, mert mindig rendelni kell a gyógyszertárban, sehol nem tartanak készleten.

Háát én lehet túl sokat vártam tőle. Az itteni véleményeket olvasva vettem meg. Ártani nem ártott soha, panaszom nincs rá, csak nem olyan gyorsan hat mint ahogy én azt elképzeltem. :D De amúgy jó, mindig kisebbíti a pattanás méretét, aztán eltünteti. Gyógyszertárban is lehet venni? Én a DM-be vettem, 1.499-ért. A gyógyszertárba mennyibe kerül?

Apukám hozta haza egyik vásárlásakor, mert épp pattanásoktól szenvedő időszakomat éltem. Fura szagú, de azt hiszem, hatásos:)

Én is az itteni vélemények alapján vettem meg a Forte változatot. Nekem tetszik a kámforos illat, és az érzés is, a dögmelegben, mikor nem volt kedvem krémet kenni az arcomra (sem), kifejezetten üdítő volt. A mitesszerekre írt hatás miatt vettem, de egyenlőre nem látok ilyesmit. A kipróbáláskor egyetlen, mélyen lévő, gyulladt göb volt az arcomon, arra nem használt, de ezekre nekem semmi sem használ. Szerintem be fog válni, és én azt hiszem tonik helyett fogom használni, mert rajtam nem hagy fehér nyomokat.


 
design: www.impactmedia.hu
  EN DE