Kiss Ferenc 2012.02.12.

Kedves Hülitzerné Veress Katalin!

A Jóisten áldását kérem a tevékenységére, amit a találmányával, Vermix szárítókeverékével az emberiségnek adott. Ezt csak az tudja, aki meg is tapasztalta, hogy mi mindenre jó ez a termék. Szerintem a sokrétű felhasználás miatt minden háztartásban ott lenne a helye.
Eddig az volt a véleményem, ami mindenre jó az kevésbé hasznos. Ezzel kapcsolatosan megváltozott a nézetem. Sokkal több mindenre jó, mint amennyit a használati utasításban és javaslatban leírnak. Nincs mellékhatása, nem okoz bőrreakciót és utóhatás nélkül gyógyít.
Szeretném a termékkel kapcsolatosan közkincsé tenni a tapasztalatomat. A fiam leforrázta a lábfejét és csakis ezzel kezeltük. Azt tapasztaltuk, hogy a gyógyulási időt is meggyorsította, és hegesedési nyom nélkül regenerálódott a bőrfelület.
Nekem gyermekkorom óta fogínysorvadásom van, ami az utóbbi időkben gyakori gyulladást okoz. Mindenféle ajánlatot kipróbáltam, de kevésbé hoztak eredményt. Amióta a Vermix készítménnyel tunkolom nagymértékben szűntek a panaszaim, vagyis legjobban bevált. Az unokáim mitesszer (faggyúmirigy) túltermelése is megszűnt a kezelések után.
Javaslom, hogy mindannyiunk érdekében próbáljon nagyobb nyilvánosságot adni a szabadalmazott termékének, hogy közkincsé válhasson a sokrétű felhasználás közben.
Sok sikert és eredményes munkát kívánok a továbbiakban, hogy még életében hasznát vehesse a betegekért és a közösségért tett áldozatos munkájának.
Kecskemét, 2012.02.12., Kiss Ferenc (Kecskemét, Borostyán u. 3/a I/4., tel.: 06/20-9223-996)

 
design: www.impactmedia.hu
  EN DE