XVI. kerületi fórum 2008.11.29.

Megszüntethetőek a pattanások!

Sok kamasz életét keserítik meg a pattanások. A zsíros bőr okozta mitesszerek nem csak fájdalmasak lehetnek, hanem lelki problémákat is okozhatnak: kisebbségi érzést, gátlásosságot. Miért kelljen lehorgasztott fejjel járnia egy kamasznak, amikor ez a kor a világra való rátekintés, a barátok keresése, a társaságba járás időszaka?
Hülitzerné Veress Katalin (tel.: 06-20-439-3600), kerületünk vezető kozmetikusmestere negyven éven keresztül foglalkozott ilyen problémákkal küszködő fiatalokkal a Rákosi úti kozmetikában. Mára volt tanítványai vették át munkáját, de az általa szabadalmaztatott Vermix-termékcsaláddal ma is segítséget nyújt ahhoz, hogy a zsíros bőr okozta pattanások megszüntethetőek legyenek.
A Vermix rázókeveréket és pórusösszehúzó tonikot a kozmetikusok és bőrgyógyászok már sokfelé használják itthon és külföldön is rendkívül gyors és jó hatása miatt. Nemcsak a fájdalmat szünteti meg, de fertőtlenítő és gyulladásgátló hatása révén hamar eltünteti a pattanásokat, és megelőzi az újabbak keletkezését. Alkalmas arra is, hogy kisebb háztartási sérüléseknél - karcolt sebek, vágások, családgöb, égési sérülés, körömágygyulladás - gyors segítséget nyújtson.
Csak természetes anyagokat tartalmaz, nem kell megkérdeznie sem orvosát, sem gyógyszerészét, mert semmiféle mellékhatása nincs!
Ezért ajánljuk nemcsak fiataloknak, de minden háztartásban jó, ha kéznél van!
Dr. Feldmann Julianna bőrgyógyász főorvos ajánlásával

 
design: www.impactmedia.hu
  EN DE