Szárítókeverék forte

Hatása és alkalmazása megegyezik a Vermix szárítókeverékével, de erőteljesebb és gyorsabb hatású. Ajánlott a háztartásokban előforduló sérülések, égési sebek, vágott és gyulladt bőrfelület, herpesz, szimplex, szúnyog- és rovarcsípések esetére is. A fájdalmat azonnal csillapítja.

A faggyúmirigyek kivezető nyílásán át, bejut a bőr mélyebb rétegeibe, ahol kifejti mirigyműködést csökkentő hatását. A pattanásokat gyorsan leszárítja. Hűsítő hatása pedig a pattanásokkal járó gyulladásos fájdalomérzetet szünteti meg. A pattanások heg nélkül gyógyulnak.

Minden VERMIX-termék csak természetes anyagot tartalmaz, allergia a termékekkel kapcsolatban soha nem fordul elő, nincs mellékhatása.

Gyakori a tinédzser korban előforduló seborrea, azaz zsíros, pattanásos bőr. Ez nem betegség, mint ahogy a száradó, ráncosodó bőr sem az. Ezért nem kell ellene gyógyszert szedni, amely jelentős mellékhatásokkal járhat. A száraz bőrt zsírozni, krémezni-, a zsíros, pattanásos bőrt pedig hatékonyan, a velünk élő természetes anyagokkal kell szárítani. Ez ilyen egyszerű.

 
design: www.impactmedia.hu
  EN DE