Forgalmazó

MEDILINE ÜZLETHÁZ KFT

1139 Bp. CSIZMA U 4.
Telefon : 36 (1) 239-1828
Fax:( 36 -1) 4010-619

ZÖLDFORRÁS KERESKEDÉS

1164 Bp. LAPOSKÖZ 18.
Telefon : 36 (1) 4000 - 498
fax( :36 - 1) 412-1412

PHOENIX Pharma Zrt.

2151 FÓT. Keleti Márton u. 19.
Telefon :36 (27) 889 - 188 06 27 889 - 188
fax: 06 27 889-376
www.phoenix.hu www.mypin.hu

VerMix-Pattanásos, zsíros bőrök hatásos ellenszere!

45 éves gyakorlati tapasztalat és orvosi szakvélemények alapján került forgalomba a VERMIX márkanevű termékcsalád, elsődlegesen a problémás bőrű fiatal korosztály részére, de életkortól és nemtől függetlenül bárki részére ajánlható mindennemű bőrprobléma kezelésére. Ez a szabadalom már több ezer fiatalnak adta vissza bőre egészségét, szépségét, - így önbizalmát, jó és ápolt megjelenését.

Gyakori a tinédzser korban előforduló seborrea, azaz zsíros, pattanásos bőr. Ez nem betegség, mint ahogy a száradó, ráncosodó bőr sem az. Ezért nem kell ellene gyógyszert szedni, amely jelentős mellékhatásokkal járhat. A száraz bőrt zsírozni, krémezni-, a zsíros, pattanásos bőrt pedig hatékonyan, a velünk élő természetes anyagokkal kell szárítani. Ez ilyen egyszerű.

A pattanásos bőr gátlásossá, visszahúzódóvá teszik a fiatalokat, de a lelki károsodás mellett, esztétikailag sem elfogadható, elcsúfítja a legkellemesebb arcvonást is. A nem kezelt pattanások ráadásul maradandó heggel gyógyulnak. Ezt sajnos még az élvonalbeli színészek, politikusok, egyéb közéleti személyek arcán is gyakran láthatjuk.

A Vermix-termékek garantáltan segítenek zsíros bőrűek esetén, a pattanások kialakulása ellen és a már meglévők gyors megszüntetésében.

Először néhány jó tanács: A zsíros bőrt reggelente melegvizes-szappanos mosdás helyett, csak hideg folyóvízzel kell leöblíteni, majd Vermix-tonikkal áttörölni! Kerülendő a melegvizes-szappanos mosdás, mert a lúgos kémhatású szappan ellen a bőr védekezésként egyre több savas kémhatású faggyút termel, ami fokozottan újrazsírozza a bőrt. A meleg pedig köztudomású, hogy mindent felfokoz, így a faggyúmirigy működését is. Ez az amit kerülni kell! Ezért ajánlott a hidegvíz és a semleges kémhatású VERMIX-tonik. A VERMIX-tonik hatását fokozza és szünteti meg a pattanásokat, a VERMIX-szárítókeverék és a VERMIX szárítókeverék forte (súlyosabb esetekben). A VERMIX-család három tagját ajánljuk fiataljainknak és bármely életkorú, zsíros bőrű egyénnek, eredményes, otthoni bőrápolásra.

 
 
design: www.impactmedia.hu
  EN DE